Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Zalaszabarnak korszerű lett a könyvtára

Helyben elérhetők a nagykanizsai könyvtár szolgáltatásai

Megnyitás
2009. április 27. hétfő 18.30 óra

Kedves Zalaszabariak!

Szeretettel hívjuk Önöket 2009. április 27-én hétfőn 18.30-tól a Polgármesteri Hivatalba, ahol beiratkozhatnak és megismerkedhetnek a könyvtári szolgáltatásokkal.

A könyvtárat a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár működteti Zalaszabar Önkormányzata megbízásából, a Zalakarosi Kistérség Többcélú Társulása keretében.

NYITVA TARTÁS
hétfőn 18-20 óráig, szerdán 14-16 óráig, csütörtökön 14-16 óráig
a mozgókönyvtáros jelenléte hétfőn 18.30 - 19.30-ig várható

Szeretnénk, ha a könyvtár nagy hasznára volna a település lakosságának, ezért nemcsak a hagyományos könyvtári szolgáltatásokat kínáljuk, hanem az újakat is.
Csupa olyasmit, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. A könyvek mellett pl. videót, DVD-t, hangoskönyvet, nyitvatartási időben újságolvasást ajánlunk. Legfőbb segítőnk az Internet lesz, mert a zalaszabariak várható igényeit is kielégíteni képes, közvetlen kapcsolatot hozunk létre a kanizsai könyvtárral.
Ezzel Zalaszabar nemcsak megújult könyvtárhoz, hanem egy internetes szolgáltatáshoz, a NAGYKAR*-hoz, egy a nagykanizsai kistérséget átfogó honlapcsaládhoz is hozzájut a nyitás pillanatától.
Lehetővé vált hogy a http://www.zalaszabar.nagykar.hu című honlapon bemutatkozik a község, szellemi, természeti, és épített értékeivel.
Szeretnénk, ha a Zalaszabaron élők régi magán fényképei segítségével a falu múltja is bemutathatóvá válna. Kérjük, hozzák el fényképeiket a könyvtárba, és mi lemásoljuk őket. A képekből olyan szép gyűjtemény jöhet létre, mint a „Régi fotók Balatonmagyaródról a balatonmagyaródiak házi fényképgyűjteményeiből” című képsorozat a http://balatonmagyarod.nagykar.hu honlapon.
További lehetőségekről is szívesen adunk tájékoztatást a könyvtárban minden szerdán. A zalaszabari lakosoknak ingyenes a könyvtárba való beiratkozás, a beiratkozással a kanizsai könyvtár tagjai is lesznek.
Mindenkit szeretettel várunk.
Zalaszabar – Nagykanizsa, 2009. április 20.
Czupi Gyula
igazgató
Halis István Városi Könyvtár

*A NAGYKAR mozaikszó, melyet a NAGYkanizsai Kistérségi Adatkezelő Rendszer szóból alakítottunk ki.
<< Előző (1. oldal)
/2